Uitrusting

Tools die zorgen voor meer comfort, tijdsbesparing en een intense beleving. Specifiek ontworpen op maat van de moderne karpervisserij.

Kantelbed Carp King 80x200 / 90x200

Neem je slaapcomfort van thuis mee naar het water. Dit kantelbed is de beste vriend van uw rug. Eigen, innovatief ontwerp. De hoogte is zodanig dat gebruikelijke 17L voeremmers, kookstellen, rugzakken en een voerboot onder het bed kunnen opgeslagen worden.

Het bed kan gekanteld worden om vlot met een trolley in de trailer te kunnen rijden. Je zit immers niet altijd vlak aan je wagen te karperen. Dit kantelmechanisme combineert  het beste slaapcomfort en een efficiënt ingedeelde laadruimte. Bijkomend zijn er ook ogen voorzien die het mogelijk maken om lading of een carp barrow vast te maken. Een zeer interessante optie voor hengelaars die verschillende wateren bevissen, voor elke situatie aanpasbaar.

Beschikbaar in kleuren RAL9005 zwart en RAL9006 Dennengroen. Mogelijk met of zonder ingebouwde lattenbodem.

Led verlichting in twee zones + aankoppelpunt + DC stekker

Een bivvy is een rustplaats en tegelijk ook een werkplaats. Daar is de juiste hoeveelheid verlichting voor nodig. In dit pakket zijn twee led bars verwerkt die elk afzonderlijk en samen kunnen geschakeld worden. Dit alles werkt op 12v en kan aangekoppeld worden op een accu.  Bijvoorbeeld die van je rubberboot. Accuklemmen zijn inbegrepen, accu niet inbegrepen.

Om diverse andere gebruikers te kunnen aankoppelen, is een DC stekker voorzien. Hiermee kun je verschillende kanten uit wat betreft extra verbruikers. We denken dan aan het opladen van smartphones, tablets etc. Afhankelijk van de gekozen accu is het ook mogelijk om extra verbruikers aan te koppelen zoals koelboxen, 12v koffiezetapparaat etc.

Dit systeem is los van de accu ontworpen. Zo is het voor  iedereen mogelijk om het budget echt zelf te gaan indelen. Ook met een klein budget is het mogelijk om echt extra comfort te gaan creëren. Afhankelijk van het verbruik heb je dus een andere accu nodig. Het elektrisch systeem blijft in nagenoeg alle gebruikelijke gevallen voldoen. Ideaal om nog uit te breiden met een buitenspot om een off-grid systeem met zonnepaneel.

Led spot outdoor

De led outdoor spot is een spatwaterdichte buitenlamp die naast de zijdeur gehangen wordt. Van binnen te bedienen. De schakelaar is geplaatst op een locatie die je snel kan vinden van buiten uit. Ideaal als extra werklicht tijdens onthaken, lokvoer prepareren etc. De spot kan samen gekozen worden met de optie led verlichting in twee zones.

Wandhaken hengels

Je hengels zijn zo wat het kloppend hart van je uitrusting. Buigzaam maar toch behandel je deze beter met finesse. Hierdoor is het belangrijk om ze goed op te bergen. Met wandhaken is dit een eitje. Je kan een foudraal of meerdere (tot 4) losse rod sleeves opbergen. Nooit meer het risico om zware stukken op je hengels te krijgen. Het is ook afgelopen met het schuren van een vuil foudraal tegen het mooie plafond van je wagen. Foudraal en rod sleeves kunnen met standaard snelbinders vastgezet worden. Snelbinders niet meegeleverd.

3x U-beugels + karabijnhaak bevestigd

Een set bestaat uit drie gemonteerde u beugels met karabijnhaken. Eén op de voorste wand en twee op de zijwand. Met behulp van deze set kun je lading zekeren. Zeer goed te combineren met een carp bed.

Maatwerk

Wilt u bij aankoop van uw trailer toch een aantal persoonlijke details? Bespreek het met ons. Wij hebben een eigen ontwerp- en productieafdeling.