Maatbouw Carptrailers

Ons huidig productgamma bestaat uit een serie basistrailers en 3 modellen maatbouw trailers.  De maatbouw trailers werden volledig op maat van karpervissen ontwikkeld. Ze worden in lagere oplage gemaakt met extra oog voor detail op gebied van multifunctioneel gebruik.  De kwaliteit van onze basistrailers en maatbouw trailers zijn dezelfde. Het verschil zit hem in maatbouw. Hiermee spelen we in op de eisen van diverse karpervissers en hun type visserij. Vanaf nu ligt een eigen mancave op maat binnen handbereik, klaar om de meest onvergetelijke vissessies te beleven. 

De Carptrailers zijn multifunctioneel en kunnen gebruikt worden als transportmiddel, mobiele bivvy en logistiek uitgangspunt voor minder goed bereikbare vislocaties. Met een Ciweld Carptrailer ben je helemaal klaar om de beleving intenser te maken dan ooit tevoren.

Transport van materiaal

Dé Mobiele Bivvy

Dé ideale uitvalsbasis voor een handkar of fietskar

Bekijk de video over de basisopties en ontwerpvisie

Zet jezelf neer en wordt ondergedompeld in ontwerpvisie van de Carptrailers. Je zal merken dat dit een topproduct is voor en door de karpervisser!

Basisopties - een solide basis voor elke Carptrailer

 • Enkelas gesloten aanhanwagen MTM 750kg
 • COC gelijkvormigheidsattest
 • Nuttige binnenmaten zie specifieke modellen
 • Thermisch verzinkt stalen chassis
 • Anti slip bodemplaat bruin
 • Multiplex groen wandbeplating
 • Sandwich dakpaneel wit
 • Al ko kwaliteits as 750kg
 • Spatborden kunstof zwart
 • Reflectoren
 • Verlichting (rijlichten, stoplichten, pinkers)
 • Zijdeur afsluitbaar 700mm bestuurszijde
 • Dubbele afsluitbare achterdeur
 • Parkeerstempels 2 stuks achteraan
 • Neuswiel vooraan

Neem contact met ons op!

De ideale basis voor elk visavontuur!

Afsluitbare zijdeur & dubbele achterdeur met containersluiting

afsluitbare carptrailer
dubbele achterdeur

Extra verkrijgbare opties maatbouw trailers - Foto's zie verder

 • Nummerplaat duplicaat BE/NL gemonteerd
 • Reservewiel + montagestandaard
 • Laadklep met luchtveringen
 • Geremde as
 • MTM tussen 750kg en 1300kg
 • Opstapboord alu traanplaat
 • Inbouwraam met vliegenhor (op aanvraag in diverse configuraties en afmetingen)

Reservewiel

Laadklep met gasveren

Aluminium Opstap

Een Carptrailer kan ingericht worden naar wens!

Omdat wij onze productie zelf in handen hebben kan u bij ons ook terecht voor diverse interessante tools waarmee uw carptrailer uitgerust kan worden. We staan ook steeds klaar om mee te denken in jouw eigen visserij.

Verhoog je Comfort

Slaapcomfort combineren met maximale laadruimte

Buitenspot

Neem zeker een kijkje bij onze uitrustingen

Modellen - Maatbouw Carptrailers

Warrior - "Onze meest uitdagende alleskunner"

Deze carptrailer moet op geen enkel vlak inboeten op gebied comfort en beleving. Het is een energiek en uiterst handig model. Veelzijdig inzetbaar als basecamp, geschikt voor mobiel kruiwagentransport alsook transport van uitrusting voor carpfishing trips. Door zijn compactheid en afmetingen (tarra +-400kg) is hij heel geschikt te gebruiken als trailer met mtm tot 750kg. Hij rijdt als een trein en is nagenoeg geschikt voor elke middenklasse trekkend voertuig. In deze versie met breedte 150cm wordt een bed met breedte 80cm aangeraden. De warrior is de meest geschikte trailer voor veelzijdige karpervissers die onder andere hun peilen richten op kanalen, rivieren, kleine afgesloten wateren en betaalwateren.

Nuttige binnenafmetingen Warrior – L2m x B1,5m x H1,7m / Bruto buitenafmetingen – L3,22m x B2m x H2,2m

Vanaf 3999EUR incl. BTW

Grande - "De ideale mix tussen beleving, comfort en opslagruimte"

De ideale verhouding tussen maximale beleving, comfort, opslagruimte en comfortabel rijgedrag.   Onze grande biedt extra opslag achterin. Hier zijn meerdere voordelen aan verbonden. Onder andere extra opslag voor aas, voeding tijdens langere sessies. Ook als er bij regenweer een carpchair opgesteld is in de trailer. De extra 50cm laadruimte in de lengte geeft als bijkomend voordeel dat een rubberboot tot 240cm vanzelf opgeblazen mee kan. Ideaal om tijdens sessies te verkassen. De grande is een zeer presentabele oplossing voor avontuurlijke karpervissers die ook wel eens de stap naar groter water wagen. Door zijn tarra van +-450kg is hij zowel geschikt als mtm tot 750kg en daarboven. 

Nuttige binnenafmetingen Grande – L2,5m x B1,5m x H1,7m / Bruto buitenafmetingen – L3,72m x B2m x H2,2mm

Vanaf 4399EUR incl. BTW

Neem alles mee wat je nodig hebt!

Discovery - "Niets aan het toeval overlaten"

Het maximale aan comfort en ruimte combineren met een behendigheid die nodig is aan de waterkant.  Onze discovery is de robuuste homebase die je nooit in de steek zal laten. Een extra brede uitvoering die mogelijk maakt om een 90cm breed bed + karperstoel te kunnen plaatsen. Tv kijken met twee tot drie mensen behoort zo tot de mogelijkheden. Meer nog, een bed met breedte van 120cm past in deze wagen zodat ook jij en je partner samen kunnen genieten van een onvergetelijke vissessie. Kortom, het paradepaardje uit het gamma met de meest ruimtelijke context. Tarra +-500kg, in mtm versie 750kg meer geschikt als hoofdzakelijk mobiele bivvy en 1 persoonstrailer. Bij een mtm tussen 750kg en 1300kg bijkomend geschikt als robuuste cargo trailer. Zelfs tot 3 personen aan hengelsportartikelen. Ideaal voor buitenlandse vistrips met vrienden. De discovery is een topper van formaat die geschikt is voor karpervissers die elke optie overal en altijd open willen houden. Het is een echt comfortabele ruimte die je onvergetelijke niveaus van plezier zal bezorgen. Door zijn grote en bredere bouw, eerder geschikt voor een stevige middenklasse wagen tot suv. 

Nuttige binnenafmetingen Discovery – L2,5m x B1,65m x H1,7m / Bruto buitenafmetingen – L3,72m x B2,15m x H2,2m

Vanaf 4899EUR incl. BTW
Remorque vissen
Karper aanhangwagen

Karpervissen - De ultieme ontspanning!

Vragen?

Contacteer ons via onderstaand formulier.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter. Uw gegevens worden verwerkt conform de privacy wetgeving.


Contacteer ons voor een bezichtiging van een showroommodel