Maak kennis

Ciweld is ontstaan uit een passie voor ontwerp, vakkennis en laspraktijk. De carptrailers afdeling is een luik binnen Ciweld dat  zich volledig toespitst op de hengelsport. Om de werking en de waarden goed te begrijpen kijken we eerst naar Ciweld zelf.

Ciweld is een metaalconstructiebedrijf die unieke ontwerpen uitwerkt. De essentie van ons bestaan is sterk zijn in de op maat gemaakte oplossing. We zijn in staat toonaangevende realisaties te maken, net omdat we rekenkundig inzicht en praktische vakkennis combineren onder één dak. 

De afdeling carptrailers gaat nog een stap verder. Het is een resultaat van meer dan een decennium gedrevenheid in diverse interesses. Engineering, karpervissen en vakmanschap.

Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat diverse innovaties in de karperwereld te brengen. Waaronder de Carptrailers, fietstrailers en vernieuwende comfortabele tools. Ciweld Carptrailers is ook te danken aan samenwerken en samen denken. Zo ontstond er een samenwerking met een gespecialiseerde trailerfabrikant. Deze partner staat in voor de bouw van de standaard trailer. Ontwerp, verkoop, inrichting en service behoort tot ons takenpakket. Op deze manier kan een eindproduct afgeleverd worden dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Dat met een betaalbare prijs en betrouwbare levertermijn.

3 M's

Klanttevredenheid

Onze eerste missie is een vaste waarde te worden in de karperwereld. Tevreden klanten bepalen mee ons pad.

Nieuwe dimensies creëren

Doordachte oplossingen aanbieden is onze sterkte vanaf de eerste seconde, hiermee willen we nieuwe dimensies openen binnen karpervissen.

The Greatest Carp Experience

Onze eerste lijn slogan zegt nog het meeste van alles. Een toegevoegde waarde zijn in het beleven van onze prachtige hobby.

"Efficiënt, flexibel je pijlen richten. Dat is de sleutel tot succes in modern karpervissen."

Wat doen we?

Verkoop en Inrichting van Carptrailers

Fabricage van fiets & E-bike carptrailers

Tools & Uitrusting voor Carptrailers en bestelwagens

Op maat gemaakte staalconstructies voor karpervissen

De carptrailer in actie! Kijk onze video en ontdek!

"If you dream about it, you're creating a plan without knowing it"