Fiets & E-bike trailers

De essentie van karpervissen heruitgevonden! Nooit eerder werd modern karpervissen zo eenvoudig. Met de komst van de fietstrailers omarmen we het verleden waarin karpervissen begon. Met weinig materiaal enorm succesvol zijn. We zijn die tijden niet vergeten. Deze innovatie zal een doorslaggevende impact hebben voor het boeken van successen in jou visserij! Meer vis op de mat in minder tijd, dat is wat onze fiets & E-bike trailers je zullen brengen. Kijk naar onze video en surf ook verder naar de verschillende modellen met hun specificaties! Je moet heel deze pagina gewoon zien!

Onze fietstrailers kunnen op zichzelf gebruikt worden met een fiets of E-bike. Tegelijk passen ze als gegoten in het carptrailer verhaal. Vanaf  nu zijn locaties bereikbaar die nooit eerder op het programma stonden. Dit op fietsafstand van je thuis of samen met de carptrailers op fietsafstand van eender welke locatie door jou gekozen. Echt een baandoorbrekende innovatie in de karperwereld.  

Beschikbaar vanaf 899 EUR - Zie pagina onderaan voor alle prijzen

Onze Fietstrailers zijn echte topkwaliteit! Waarom dan?

  • Specifiek gebouwd voor de hengelsport
  • Ijzersterk gelast frame dat je decennia plezier bezorgt
  • Slim ontwerp met maximale laadvermogen van 55kg als ongeremde fietstrailer tot 80kg (een ongeremde fietstrailer mag in totaal 80kg wegen volgens de wet, de trailer is wel veel sterker!) en 200kg laadvermogen als handkar +  een laag eigen gewicht 25kg
  • Altijd voorzien van een zeer gebruiksvriendelijke Weber gepatenteerde kwaliteitskoppeling
  • Gebouwd conform de wegcode (Afmetingen, gewicht, reflectoren etc.)
  • Keuze uit Ral 9005 zwart of Ral 6009 poederlak Altijd met onderliggende metalisatielaag, echte kwaliteit! 
  • Standaard 80cm breed – Hier passeer je vlot langs smalle doorgangen!
  • Leverbaar als vaste fietskar maar ook leverbaar als fietskar die omgebouwd kan worden tot handkar!
  • Het ontwerp van onze producten is het resultaat van meer dan een decennia gedrevenheid in engineering, laspraktijk en karpervissen

De beste fietskar voor de hengelsport!

Binnenafmetingen van de kooi: L1175mm x B530mm x H310mm. Deze afmetingen zijn gekozen om gebruikelijke hengelsportuitrusting vlot te kunnen laden en transporteren!

2 Modellen! De Explorer & Transformer

De Explorer en Transformer zijn eigenlijk van bouw twee dezelfde fietskarren. Het grote verschil zit hem in het feit dat de explorer Een vaste as gelast heeft. Bij de Transformer is een demonteerbare as voorzien. Bijkomend kun je een transformer kit aankopen waarmee je de transformer kan ombouwen naar een handkar! Zie hieronder een foto van de Transformer met demonteerbare as.

De transformer kun je ombouwen tot handkar!

Prijzen

Fietstrailer Explorer – Uitgerust met vaste as: 899EUR

Fietstrailer Transformer – Uitgerust met Demonteerbare as: 1049EUR

Aparte Transformer Kit – bouw je Transformer om tot handkar: 149EUR

Contacteer ons voor uw aankoop. We staan klaar om je verder te helpen!

Vragen?

Contacteer ons via onderstaand formulier.


Hoe kunnen we helpen?

Stel gerust een vraag of laat eenvoudigweg een reactie achter. Uw gegevens worden verwerkt conform de privacy wetgeving.