Een terugblik op 2021 & Nieuws voor 2022

Een blik op een prachtig jaar voor de karpervisserij! Een eerste release van nieuwe modellen voor 2022!

Beste vrienden! We zijn alweer toegekomen aan het einde van het jaar. En dat was voor de karpervisserij een heel bijzonder jaar. 2021 heeft ons vele vangsten gebracht en we hebben ondanks corona toch nog flink ons ding kunnen doen. We mogen niet klagen! 2021 was ook het jaar dat wij als Ciweld Carptrailers gelanceerd zijn op de markt. Dat was een uniek moment voor ons en voor de karperwereld! We koesteren dit en we danken iedereen die hier aan mee geholpen heeft! Elk klein detail telt!

De komst van de Carptrailers

Eind mei 2021 was het zover! Eindelijk konden we het concept Carptrailers voorstellen aan het grote publiek. We zijn enorm trots dat we dit hebben mogen brengen! Ons gamma is ondertussen ook uitgebreid met meerdere modellen. En voor 2022 stopt dit niet! Lees verder voor wat we van plan zijn in 2022!

De beste aanhangwagens voor karpervissen!

De fietstrailers

In het tweede deel van 2021 zijn we ook op de proppen gekomen met fietskarren voor onze hobby! Topdingen die uiterst gemakkelijk en flexibel zijn. Heel recent kwamen we ook met nieuw model dat volledig plooibaar is! Uiterst efficiënt en het past werkelijk in elke auto! Het is nu tijd om jouw avonturen helemaal compleet de maken. Met dit soort topmateriaal zul jij er staan op die locaties en momenten waar jouw targets zitten! Klaar is kees. Al de fietskarren zijn verkrijgbaar in zwart en groene poedercoat!

De plooibare fietskar! Plaatsbesparend en 2.5min opsteltijd!

De plooibare fietskar is volledig te monteren zonder gereedschappen, met eenvoudige draaischroeven. Echt een makkie! De fietskarren worden na lakwerk uitgerust met een gepatenteerde Weber kwaliteitskoppeling. Zo zullen deze trailers op elk model volwassenfiets passen! Uiterst flexibel te monteren en super handig!

Nieuws voor 2022

Contacteer ons gerust voor een prijsopgave of meer uitleg! Met plezier helpen we jou verder in het bouwen van een perfecte fietstrailer!

6 nieuwe modellen vanaf 2022

2022 zal alweer een topjaar worden! Er staat heel wat nieuws voor 2022 gepland. Vanuit verschillende hoeken hebben we feedback ontvangen met de boodschap om ook meer te denken aan budget aanhangwagens.

De huidige modellen Carptrailers Warrior, Grande en Discovery zijn gebouwd om werkelijk elke situatie aan te kunnen. Te gebruiken als mobiele bivvy, cargo trailer en logistieke uitvalsbasis voor moeilijk bereikbare vislocaties.

Toch zijn er ook vele karpervissers gekomen met de vraag naar modellen met meer eenvoud. Sommige hengelaars hebben ook enkel voor transport doeleinden een trailer nodig. Ook zijn er mensen gekomen met de vraag naar dubbelas modellen of bagagewagens. We hebben goed geluisterd naar iedereen en daarbij kan hier en nu gezegd worden dat er vanaf 2022, 6 extra modellen carptrailers te koop worden aangeboden. Zo breidt het gamma uit van 3 naar 9 modellen Carptrailers. Wat nog interessant zal zijn, is het feit dat vanaf 2022 ook voor lage budgetten een Carptrailer aangekocht kan worden!

De aanpak naar 6 nieuwe modellen!

In het kader van deze 6 nieuwe modellen is er gekozen voor een pad van standaardisatie en schaalvergroting. Dit wil simpelweg zeggen dat de productiekosten per product fel kunnen zakken doordat er meer in grote oplage geproduceerd wordt. Interessant!

Er komen dus 6 nieuwe standaardmodellen waarvoor een aantal opties verkrijgbaar zijn om deze verder uit te rusten naar wens. Deze modellen volgen standaardmaten die in grote schaal geproduceerd worden. Dit maakt dat voor dergelijke modellen de prijs naar beneden kan gehaald worden. Absoluut een interessant gegeven voor velen onder ons!

De 3 bestaande modellen Warrior, Grande en Discovery blijven dus bestaan en behoren tot de klasse maatbouw in een kleinere productieschaal. Vanaf 2022 is er dus voor elk budget een carptrailer!

Dat is goed nieuws! Verder blijven onze eigen innovatieve tools voor iedereen beschikbaar op de markt! Ook daar kun je als karpervisser volledig kiezen welk pad je in wil slaan!

Nieuws voor 2022

Zo dat was al een eerste vooruitblik naar een nieuw jaar! Ciweld Carptrailers wenst dan ook iedereen een aangename tijd tijdens het einde van dit jaar! We hopen ook dat 2022 alweer een topjaar zal worden voor de karpervisserij!

Geniet van je tijd! Wees gezellig samen, eet & drink! Maak vooral plannen voor 2022!

Ook in 2022 zullen wij er staan om jou verder te helpen aan de beste aanhangwagens voor de hengelsport!

Neem contact op voor uw carptrailer project!

Gegroet!

Michel Poels