Een Spotgoedkope Carptrailer

In deze post gaan we dieper in op de echte kostprijs van een Carptrailer. Ik hoor jullie luidop al denken, spotgoedkoop? Waar heeft hij het over? Een Carptrailer kost duizenden euro's!

In deze post gaan we dieper in op de echte kostprijs van een Carptrailer. Ik hoor jullie luidop al denken, spotgoedkoop? Waar heeft hij het over? Een Carptrailer kost duizenden euro’s!

Een Carptrailer is nochtans een slimme investering waar je direct meerwaarde voor krijgt en die ervoor zorgt dat jij als karpervisser beter gaat worden! Een goed gezinde karpervisser is immers een aangename familieman, leuke collega, harde werker en gaat positief door het leven! Alleen maar goed nieuws op komst dus.

Ik ga het onder andere hebben over aankoopprijs, financiëring en restwaarde. De Carptrailers zijn ook gewapend voor een groene toekomst! Daar lees je onderaan ook meer over!

Geld is dood

We weten al langer als vandaag dat geld op het spaarboekje nagenoeg niets opbrengt, het is dood… In de moderne tijd is het leuker om onszelf dingen te gunnen en uit te kijken om leuke dingen te beleven! Afgelopen twee jaar hebben wij karpervissers ook ontdekt dat we onszelf dankbaar zijn dat we deze fijne hobby voor ons hebben! Aan de waterkant was het altijd pret en dat terwijl heel de wereld op zijn kop staat!

Een Carptrailer past perfect in dit plaatje en zal jouw toekomst alleen maar beter maken!

In onderstaande berekeningen worden kosten voor onderhoud niet mee geteld, gewoonweg omdat ze op meerdere jaren te verwaarlozen zijn ten opzichte van de initiële investering. Alweer een voordeel trouwens!

Genieten van het leven! Dat is wat telt!

De langetermijn kostprijs

Eigenlijk denk je al langer, dat je gewoon die Carptrailer moet hebben. Ik ga je hier financieel aantonen wat de werkelijke kostprijs is van zo een Carptrailer. De rode draad in het verhaal is dat wanneer je de investering op een termijn van 10 jaar of langer bekijkt, het eigenlijk niet duur is. Zelfs goedkoop voor wat datgene wat je krijgt. Vandaar de titel van deze post! De gebruikte kostprijzen zijn standaardprijzen van periode oktober 2021. Actuele prijzen vind je hier!

Hoe moet je de tabellen lezen?

De kostprijs/jaar = (aankoop kostprijs – restwaarde)/gebruiksduur

Of beter in mensentaal: de kostprijs per jaar houdt dus rekening met de investering die je doet, hoelang je de carptrailer gebruikt en de restwaarde ervan. Dit resulteert in een realistische weergave van de effectieve kostprijs per termijn van 5 tot 20 jaar.

Een Huis van een Carptrailer

Carptrailer Warrior Standaard

ModelKostprijsGebruiksduurRestwaardeKostprijs/jaar
Warrior3999EUR5 jaar2000EUR400EUR
Warrior3999EUR10jaar1500EUR250EUR
Warrior3999EUR15 jaar500EUR234EUR
Warrior3999EUR20 jaar250EUR188EUR
Kostprijssimulatie Model Warrior (kostprijzen oktober 2021)
Carptrailer Warrior Full Option

Opties: Laadklep + Binnenverlichting + 12v laadpunt + Outdoor spot

ModelKostprijsGebruiksduurRestwaardeKostprijs/jaar
Warrior Full Option4789EUR5 jaar2400EUR478EUR
Warrior Full Option4789EUR10jaar1800EUR299EUR
Warrior Full Option4789EUR15 jaar600EUR280EUR
Warrior Full Option4789EUR20 jaar300EUR224EUR
Kostprijssimulatie Model Warrior (kostprijzen oktober 2021)
Avontuur, Comfort en meer karpers in minder tijd!

Financiëring

Let op lenen kost ook geld. Dit heb je allicht al gehoord op de radio! Toch moet ik zeggen dat wanneer je overweegt om een krediet aan te gaan, dit niet veel meer hoeft te kosten. Kredietleningen voor voertuigen zijn snel afgesloten, er is geen startkapitaal voor nodig en je kan ze bovendien combineren met een eventueel lopende hypotheek of maandelijkse huur. Omdat de looptijd laag is, zijn de intresten te verwaarlozen. Interessant als je direct wilt genieten!

Een concreet voorbeeld voor een Carptrailer Warrior t.w.v. 3999EUR

KredietbedragLooptijdVaste RentevoetTotaal bedragMaandelijkse aflossing
3999EUR36 maanden / 3 jaar1,39%4084,73EUR113,47EUR
(Simulatie ter illustratie, niet bindend)

Als we gaan kijken naar het rekenvoorbeeld dan zie je dus dat je eigenlijk met relatief weinig geld, direct een huis van een Carptrailer kan kopen en gewoon klaar bent voor elk avontuur aan de waterkant. De maandelijkse aflossing in bovenstaande tabel houdt geen rekening met de restwaarde. Het is in sommige gevallen dus zelfs goedkoper over het geheel bekeken! Hier gaan we ervan uit dat je de trailer gewoon voor jezelf houdt. Dat is de boodschap die ik alle karpervissers wil presenteren. De Carptrailers zijn daadwerkelijk een haalbare kaart voor zo goed als iedereen!

Lopende acties

Bovenstaande berekeningen houden geen rekening met lopende acties! In bepaalde periodes kun je dus nog betere zaken doen! Ik hou ervan om jullie een realistische weergave te geven van de financiële kant. Lees ook hier dat tijdens de Black Friday week in november, de korting dus een pak meer is dan de intrest die je betaald voor een krediet! Dit is dus echt een buitenkans voor de prijzenjagers onder de karpervissers! Black Friday Deals vind je hier !

Het budget van de karpervisser

Onderstaande diagrammen zijn gebaseerd op meer dan 300 bevragingen bij een heel uiteenlopend publiek karpervissers. Hieronder kun je zien dat wij karpervissers op jaarbasis toch wel een groot budget investeren in onze hobby. Je ziet ook dat bijna 60% meer dan 1000EUR per jaar investeert. De werkelijke kostprijs van een Carptrailer past dus in het budget van 60% van alle karpervissers. Er zijn allicht hengelaars die niet beseffen dat een Carptrailer dus echt binnen hun budget past.

Hoeveel budget per jaar investeren we in onze hobby?

Tijd als maatstaaf

Karpervisser zijn, dat stroomt door je bloed. Soms loop je dagen rond met de drang om de waterkant te bezoeken. In onderstaand diagram zie je dit ook! Bijna 50% van de karpervissers gaat meer dan 20 nachten per jaar naar de waterkant! Dat is meer dan 5% van onze tijd! Er zijn ook bijna 20% karpervissers die een 20tal nachten vissen. Dat wil dus concreet zeggen dat 70% van de karpervissers echt intensief met onze hobby bezig is! Genieten van het leven noemen we dat! Je ziet nu ook de meerwaarde van een Carptrailer. Je zal gewoon op lange termijn nog veel kunnen genieten van dit product en deze prachtige hobby!

Hoeveel nachten per jaar gaan we karperen?

De Carptrailers scoren in een groene toekomst!

In termen van trekvermogen zijn de Carptrailers met geladen gewicht van 750kg tem 1300kg echt een koud kunstje om ze te kunnen verplaatsen. Hiermee kan dus gesteld worden dat de Carptrailers echt passend zijn voor het voertuig van de toekomst. Elektrisch, waterstof of fossiel, wat de toekomst ook mogen wezen! Carptrailers zijn zonder aandrijving dus ook onafhankelijk van snelle evoluties in de automobielsector. Een slimme investering dus. Carptrailers zijn ook compatibel gebouwd op maat van normale auto’s. Dit zorgt ervoor dat ze heel flexibel achter een grote verzameling voertuigen passen!

De groene auto van de toekomst? Wie weet wat dat gaat worden?!
Groen vervoer een heel jaar lang

Ik hoor jullie al denken, zo een carptrailer vangt meer wind dan een auto? Hoe kan die nu groen zijn? Dat is het nu juist, de carptrailers zullen niet elke dag achter een trekkend voertuig hangen, het totale verbruik op jaarbasis combinatie zuinige wagen en carptrailer zal ALTIJD minder zijn dan een oude wagen of gemiddelde tot oude bestelwagen. Verbruik kan zowel elektrisch, waterstof als fossiel zijn. Energie is een actueel hot item en dat kost geld. Niet te verwaarlozen dus!

‘Vervuilende’ wagens zullen ook geen toegang meer krijgen tot verstedelijkte zones in de toekomst. Eigenlijk is dat nu al het geval. Op sommige vlakken sta je dus buitenspel zonder dat je het zelf wilt… En dat is een politieke beslissing waar wij karpervissers echt mee geconfronteerd worden of gaan worden. Dus wees niet ongerust, met onze Carptrailers in combinatie met je huidige voertuig en voertuig van de toekomst ben je altijd gewapend voor de toekomst.

“Nog een bijkomend voordeel is ook dat je Carptrailers volledig kan inrichten naar eigen wens en dat je hier dus echt 10jaar of meer plezier mee kunt beleven!”

Elke karpervisser heeft toch eigen vervoer!

Het is niet ondenkbaar dat er op middellange termijn meer gewerkt gaat worden met deelwagens. Dit is misschien nu nog ver van ons bed, maar tegelijk dichterbij dan we denken. Ook in die piste zijn aanhangwagens tot 750kg een zeer interessant gegeven. Net omdat je ze kan gebruiken met verschillende voertuigen. Je kan op dat ogenblik je eigen visuitrusting mooi opbergen en met weinig arbeid, direct verplaatsen naar die locaties die je op dat ogenblik voor ogen hebt! En dat zonder een deelwagen smerig te maken!

Deelwagens in de toekomst!

Dit is Ciweld Carptrailers, wij denken verder en bepalen mee de toekomst van karpervissen.

Een spotgoedkope Carptrailer

Deze manier van content zijn we niet gewoon in de karperwereld! Ik hoop dat velen onder jullie nu ook beseffen dat de Carptrailers niet alleen op maat zijn van karpervissen. Ze zijn stuk voor stuk gewapend voor de toekomst en ze passen in jouw budget! Je kan met een gerust hart investeren en plezier voor jaren is gegarandeerd. Dat is een aanbod dat je maar zelden tegenkomt!

De Carptrailers zijn een win-win investering die echt interessant is. Zowel op financieel gebied als de beleving rond heel dit product.

Ook zo’n vette Carptrailer?

Ciweld Carptrailers levert carptrailers met of zonder inrichting op maat voor de karpervisserij! We staan ook klaar om voor jou het beste uit de kast te halen! Neemt contact met ons op voor jouw carptrailer project! Ervaar de professionele aanpak op maat van de hengelaar!

Neem contact op via deze pagina!

  • info@ciweldcarptrailers.com
  • Mobiel nummer: +32456235992 Michel Poels
  • Facebook ciweldcarptrailers
  • Instagram ciweldcarptrailers

Droom niet langer! Maak je plannen waar!

Vang ze! Groeten Michel

Geef een reactie